Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Miller Alarm Kft.
Cím: 4032 Debrecen, Email: info@milleralarm.hu
Web: www.milleralarm.huTelefon: 0670-638-8999

Bemutatkozás

A Miller Alarm Kft 2001 óta van jelen Magyarországon debreceni székhellyel villamos ipari, távközlési, biztonságtechnikai, informatikai területen. Az évek során dinamikusan alkalmazkodva ügyfeleink igényeihez, jelentősen bővítettük tevékenységi körünket: 2010-től GPS/GPRS alapú nyomkövető rendszerek, valamint ügyfél behívó, irányító és LCD média rendszerek forgalmazásával is foglalkozunk.
Az elmúlt néhány év alatt sikerült a felsorolt üzletágakban céltudatos és kitartó munkánkkal nevet és elismerést szereznünk. Indulásunktól napjainkig cégek, intézmények, illetve kiterjedt hálózattal rendelkező szervezetek a partnereink.
Ezeken a piaci területeket igyekszünk minőségi, minden igényt kielégítő szolgáltatásokat nyújtani.
Élenjáró technológiával rendelkező cégekkel együttműködve, olyan versenyképes termékeket és szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek, amelyek szervesen kapcsolódnak a korszerű informatikai rendszerekhez. Különös hangsúlyt fektetünk a nagy megbízhatóságú eszközök alkalmazására és ezekhez párosuló magas színvonalú szolgáltatások nyújtására.
Partnereinkkel együttműködve ma már képesek vagyunk komplex hálózatok megtervezésére, kivitelezésére rendszergarancia biztosításával.
Az Miller Alarm komplett megoldásokat képes nyújtani Önöknek, mind a biztonságtechnikai, mind a strukturált hálózataik kiépítéséhez, akár a hagyományos rezes akár az új optikai kábeles technológiát választja.
Ezen elváráshoz alkalmazkodva választottuk ki a beszállítóinkat.
Cégünk gazdasági üzletmenete átgondolt és megalapozott. Partnereinknek versenyképes árakon, a határidők betartásával nyújtunk kiemelkedő minőséget és szolgáltatásokat. A vevői elégedettség elérésére, tartós szállítói és alvállalkozói kapcsolatokra törekszünk.
Bízunk abban, hogy új partnereink érdeklődését is sikerült bemutatkozásunkkal felkelteni és hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük!Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0